Drømmer du også om det perfekte hjem?

Jeg synes det er super interessant, at skabe optimale rammer for mennesker! Men… Hvad er optimale rammer? Der er mange fine webshops med smukke ting som du kan købe og putte ind i dit hjem. Du finder inspiration på blogs og i boligblade. Vi elsker det!

Min pointe kommer her; det er sjældent ‘tingene’ der gør den største forskel, men derimod mere de funktionelle detaljer, som vi kan integrere og gøre til en del af det æstetiske look.

Her får du 4 bud på praktiske indretningsdetaljer – måske kan det inspirere til dit næste projekt!

1. GRØNT I KØKKENET

Grønt inspirerer til sundhed og ser godt ud. Find et sted i dit køkken, hvor du kan samle krydderurter. Skal der være lidt volume på mængden, kan der suppleres med andre grønne planter, der er nemme at holde friske 😉 Du kan placere fx små lerpotter på et konsolbord, på en wood’n’cube eller på en bænk. Du kan også udvælge en væg og hænge små glaskrukker op – lav gerne en mørk baggrund her eller monter en flade med træ som indrammer ‘dekorationen’.

2. DAYBED-PALLE MED HJUL

I de rum hvor vi har plads til flest mennesker, giver masser af ubrugt gulvplads ofte dårlig rumudnyttelse i hverdagen. Tag en gammel palle, puds den let og mal den eventuelt for at gøre overfladen mere lækker. Monter nogle kraftige hjul nedenunder og køb en betrukket skummadras. Den kan bruges som daybed af voksne og børn. Et godt sted at koble af med Ipad sidst på eftermiddagen! Du kan også forære nogle børn en snor og så er der pludselig et sjovt stykke legetøj, som de kan fragte hinanden på. Vi har lavet en i månedens hus for marts 2016. Da vi åbnede huset blev den straks indtaget af arrangementets eneste barn <3

3. OPLADERSTATION

Tæt ved fordøren er det praktisk, at have et fast sted til nøgler, solbriller, handsker og andre ting man snupper på vej ud af døren. Find et møbel som har rum! Tænk på den funktion der skabes, hvor børn har hver deres rum i daginstitutionerne. Monter møblet over en stikkontakt – og udnyt samtidig muligheden for at oplade dine items her. Af møbler kan du bruge de traditionelle skoskabe som har en smal dybde. Ikea har fine høje smalle metalskabe, og trævarefabrikkerne samt Clic møbler har nogle mere eksklusive løsninger. Se et eksempel i vores seneste udstillingshus, ONE&ahalf her.

4. PLADSEN FORAN GULVVINDUER

Vinduer til gulv giver et lækkert lysindfald, men kan samtidig gøre rummet svært at indrette. Måske mangler du siddepladser eller du mangler flader til nips, som kan gøre rummet hyggeligt. Hvis det er stuen det gælder, kan du udfordre vanetænkning og placere sofaen delvist foran vinduet. Det bliver specielt godt, hvis du har en sofa med chaiselong og lavt ryglæn. Det er et super sted at nyde solens stråler om vinteren. En anden mulighed – som kan bruges uanset hvilket rum der er tale om – er, at placere en bænk foran vinduespartiet. Vælg en bænk med et let udseende, fx fra montana. Her kan du stille en bordlampe ligge et par bøger og smide en hynde, så stedet indbyder som siddeplads. Du kan også udnytte pladsen nedenunder til brænde eller kurve med tæpper, lys m.m.

Jeg har talt med familier om boligdetaljer i 40 procent af mit liv. Jep, regnede faktisk lige efter.. De fleste drømmer om nye lækre rammer – og jeg vil gerne sætte fokus på at skabe den rette atmosfære – det miljø der afspejler menneskene og giver dem følelsen af HJEM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *