Tak for du læser med ❤

Idéen til en blog opstod i sommeren 2014. Mødet med nye mennesker og naturen op ad Kilimanjaro havde bragt nye refleksioner.

”Måske skulle den bog, jeg havde skrevet på siden 2010, blive til et univers ’in real time’ og leve som en online blog?”

Fra idé til beslutning! I august 2014 lancerede jeg min blog og det første blogpost, der hedder ’verdens samlede lykke bliver større hvis vi opfører os egoistisk’.

Sådan opstod første udgave af mit website, som du nu besøger.

 

Bolig

 

Jeg har 18 års erfaring med design og byggeri af individuelle enfamiliehuse. Et studiejob i 2003 i min fars virksomhed, tog en uventet drejning, og blev begyndelsen på et generationsskifte som vi startede i 2007 og sluttede i 2014. KFS Boligbyg blev hurtigt et hjertebarn for mig – og siden 2012 har jeg været direktør for virksomheden.

Byggebranchen er som en farverig og larmende storby. Her sker altid noget nyt og spændende og her er stor alsidighed blandt mennesker.

En finanskrise, et turnaround, generationsskiftet og mange hundrede byggerier senere. Der er altid nye opgaver, et nyt koncept, en ny version, potentialer der kan udnyttes og kriser der skal afværges.

 

Kompetencer

 

Jeg deler erfaringer om ledelse, forandringer og generationsskifte.

Jeg ser et stort potentiale i at italesætte de forskellige perspektiver, der gør sig gældende ved et generationsskifte.

Jeg har lært og eksperimenteret med sundhed, og jeg er passioneret omkring de enorme forbedringspotentialer der ligger i øget bevidsthed indenfor fysisk og mental sundhed.

 

Mennesker

 

Menneskers trivsel optager mig meget. 

Det er en fantastisk følelse, at opleve andre lykkes. Andre der klarer sig godt. Mennesker, der trives.

Jeg er taknemmelig og ydmyg når jeg ind imellem får lov til at give lidt videre, af den hjælp jeg modtager fra andre, og dé lærdomme som jeg tager med mig fra betydningsfulde personer gennem livet.

 

Livsstil

 

Jeg elsker at optimere livet. At øge livskvalitet. Uanset om det er personligt eller i professionel regi.

Af hjertet tak til kolleger og alle de hundredvis af familier jeg har mødt på min vej. I har lært mig ubeskrivelig meget – både om mig selv og om livet. Uden jeres prøvelser, skulderklap, kram og bebrejdelser havde det ikke været det samme!

Heldigvis er der også for mig ubegrænset lærdom og erfaringer, at høste, indtil den dag livet slutter. Og det gør det. Det ved jeg, som det eneste.

 

Privat

 

Jeg er født i 1983. Vi bor lidt udenfor Aalborg i en villa jeg har designet, og så holder vi af at bruge tid i min kærestes lejlighed på Vesterbro i København. Jeg er en lykkelig mor til Aura, som er født i februar 2019 og Kirk som er født i september 2020. Mine tre søskende, fem søskendebørn og mine forældre bor alle et lille stykke syd for Aalborg.

Jeg holder af spontantid. At bruge tid med gode venner, en løbetur, en sejltur eller en ny oplevelse i naturen. Jeg bliver aldrig træt af at opleve nye steder. Og møde nye mennesker. Det inspirerer mig og fodrer mig med nye perspektiver. 

 

Gode ønsker herfra til dig

Ditte Maria Kollerup

Ditte Maria Kollerup

Siden 2003 har jeg tegnet og solgt huse - rådgivet familier og skabt hjem til mennesker gennem arkitekt- og byggevirksomheden, KFS Boligbyg.

Jeg generationsskiftede virksomheden med min far fra 2007 til 2014, og har været administrerende direktør siden 2012. Vi bygger et hus om ugen.

Jeg holder af hverdagen og interesserer mig for menneskers trivsel og sundhed. Specielt er jeg optaget af hvordan vi designer det liv som vi ønsker os.

Jeg er kærester med Thomas og vi har to små børn - Aura og Kirk.

Her deler jeg tanker om hjem, byggeri, indretning, livsdesign, sundhed, ledelse og ikke mindst selvledelse.

Følg mig på

Nyhedsbrev

Inspiration direkte i indbakken