Velkommen til og tak for du læser med ❤

Idéen til en blog opstod i sommeren 2014. Mødet med nye mennesker og naturen op ad Kilimanjaro havde bragt nye refleksioner.

”Måske skulle den bog, jeg havde skrevet på siden 2010, blive til et univers ’in real time’ og leve som en online blog?”

Fra idé til beslutning! I august 2014 lancerede jeg min blog og det første blogpost, der hedder ’verdens samlede lykke bliver større hvis vi opfører os egoistisk’.

Sådan opstod første udgave af mit website, som du nu besøger.

Bolig

 

Jeg har 16 års erfaring med design og byggeri af individuelle enfamiliehuse. Et studiejob i 2003 i min fars virksomhed, tog en uventet drejning, og blev begyndelsen på et generationsskifte som vi startede i 2007 og sluttede i 2014. KFS Boligbyg blev hurtigt et hjertebarn for mig – og siden 2012 har jeg været direktør for virksomheden.

Byggebranchen er som en farverig og larmende storby. Her sker altid noget nyt og spændende og her er stor alsidighed blandt mennesker.

En finanskrise, et turnaround, generationsskiftet og mange hundrede byggerier senere. Der er altid nye opgaver, et nyt koncept, en ny version, potentialer der kan udnyttes og kriser der skal afværges.

 

 

Kompetencer

 

Jeg deler erfaringer om ledelse, forandringer og generationsskifte. Jeg ser et stort potentiale i at italesætte de forskellige perspektiver, der gør sig gældende ved et generationsskifte. Jeg har lært og eksperimenteret med sundhed. Jeg er passioneret omkring de enorme forbedringspotentialer der ligger i bevidstlighedsforøgelse indenfor fysisk og mental sundhed, og den trussel nutidens tilstand udgør for os mennesker.

Jeg leverer professionel rådgivning for andre virksomheder, og sidder i to advisory boards.

 

 

Mennesker

 

Menneskers trivsel er dét der optager mig mest.

Det er et stort privilegie at jeg gennem mit job kan være med til, at tegne huse og skabe hjem til familier, hvor drømme og behov skal forenes med muligheder.

Det er en fantastisk følelse, at opleve andre lykkes. Andre der klarer sig godt. Jeg er taknemmelig og ydmyg når jeg ind imellem får lov til at give lidt videre, af den hjælp jeg modtager fra andre, og dé lærdomme som jeg tager med mig fra betydningsfulde personer gennem livet.

 

 

Livsstil

 

Jeg elsker at optimere livet. At øge livskvalitet. Uanset om det er personligt eller i professionel regi.

Af hjertet tak til kolleger og alle de hundredvis af familier jeg har mødt på min vej. I har lært mig ubeskrivelig meget, om mig selv, om livet og om verden. Uden jeres prøvelser, skulderklap, kram og bebrejdelser havde det ikke været det samme! Heldigvis er der også for mig ubegrænset lærdom og erfaringer, at høste, indtil den dag livet slutter. Og det gør det. Det ved jeg, som det eneste.

 

 

Privat

 

Jeg er født i 1983. Jeg bor lidt udenfor Aalborg i en villa jeg selv har designet, og deltid på Vesterbro i København. Jeg er en lykkelig mor til Aura, som er født i februar 2019. Mine tre søskende, fem søskendebørn og mine forældre bor alle et lille stykke syd for Aalborg.

Jeg holder af spontantid. At bruge tid med gode venner, en løbetur, en sejltur eller nogle timer i kabelparken. At rejse er at leve. Jeg bliver aldrig træt af at opleve nye steder. I vor tid er den anden side af jorden kun en nat væk. Det bedste for mig er, at kombinere rejse med arbejde. At holde hverdag væk fra de vante rammer. Det inspirerer mig og fodrer mig med nye perspektiver. Det føles som om, at jeg kommer sundere hjem – både fysisk og psykisk.

 

Gode ønsker herfra til dig

 

Ditte Maria Kollerup

Følg mig på

Nyhedsbrev

Inspiration direkte i indbakken