Du bestemmer selv hvordan du vil leve dit liv. Din bolig kan være med til at forme livet som du ønsker det, hvis blot du analyserer dine drømme og indretter dig efter det.

Integrer funktioner

Hvad er det egentlig jeg gør når jeg taler boligindretning med en familie? Jeg har ledt efter fællesnævneren for svaret på det spørgsmål. Jeg tænker på familiens hverdagsliv og de funktioner de har behov for. Dét er sagens kerne!

Jeg tænker på et rum, så tænker jeg på familien for så at tænke på hvad de ligger vægt på. Hvad vil gøre dem glade. Hvilket liv drømmer de om. Jeg stiller alle mulige spørgsmål – også dem de ikke forventer. Indretningen skal afspejle de funktioner som familien efterspørger, den måde hvorpå familien drømmer om at leve deres liv.

Realiser dine drømme

Sådan realiserer jeg drømme! Jeg forestiller mig et liv, hvordan det foregår, planlægger en bolig efter det, laver funktioner der skaber rammerne om det liv der drømmes om – uanset om det er tæt på eller langt fra hverdagen som den ser ud nu.

Når rammerne udfyldes går drømmene i opfyldelse. Så let er det! Når rammerne afspejler drømmene – er der stor sandsynligheden for, at livet bliver på netop den måde om der drømmes om. Hvert fald større end hvis rammerne ikke er der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *