Hvorfor bruger mange af os meget tid på at søge inspiration til boligindretning og prøve os frem hjemme hos os selv?

Jeg tror det handler om, at vi leder I os selv for at finde ud af hvad vi er, hvem vi er og hvordan vi viser omverdenen det!

ÆRLIGHED

Gennem mine mange år i byggebranchen, har jeg hjulpet mange familier med at finde frem til hvad der er det rigtige hus for dem. Den rigtige arkitektur, de rigtige materialer – den rigtige indretning. Wauv-effekter og funktioner. Jeg har gennem alle de mange samtaler konkluderet, at noget af det essentielle ligger i ærlighed.

SELVINDSIGT

Det virker langsigtet rigtig godt, når en familie er ærlige overfor dem selv omkring hvilket hjem de trives bedst i. Når de tør lytte til hvordan og hvornår de har det bedst – og bygge efter det. Indrette sig efter det.

FOR EKSEMPEL

Mange af os kender det. Vi ser et billede af en bolig, en rum – eller bare en del af et rum. Tænker måske “vildt – sådan gad jeg godt bo”! Hvordan kommer jeg dertil? Jeg tror, at mange af os glemmer at spørge os selv om vi er autentiske i den drøm. Måske er vi – måske forestiller vi os blot, at det ville være fedt at bo sådan, men glemmer hvem vi selv er.

HYGGE – STILREN – NIPSTING ELLER INGENTING

Vi er forskellige – og gudskelov for det! Om man er til hvide vægge, højt til loftet og få ting – eller om man er til sprossede vinduer, hyggelige kroge, masser af nips – eller alt der i mellem. I alle mine boligprojekter har jeg oplevet, at ærlighed giver et meget tilfredsstillende resultat. Når “holdet” sammen får skabt rummelighed til ærligheden – så kommer de gode overvejelser og de rigtige beslutninger.

Jeg håber at flere af os i eftertiden tør være ærlige omkring hvilke rammer der gør, at vi øger vores trivsel mest muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *