En bolig er en ting – et hjem er et sted

Vi snakker om boliger, om huse, om steder vi bor.

Vi snakker om arkitektur. Om hvordan en bygning ser ud. Om hvor den ligger. Om den er ny eller gammel. Vi taler om hvor meget plads der er. Antallet af værelser og om der er plads til opbevaring.

Vi taler om lyset. Om belysning og om solindfald. Om terrasser og udemiljø.

Vi tænker på, om det er en flot bolig. Vi køber boligmagasiner. Vi følger indretningseksperter og blogs. Vi kopierer andres idéer. Vi leder efter inspiration på Pinterest og på Instagram.

Vi taler indretning og måder vi indretter os på. Vores fokus er ofte på udseende. På ting.

Betydningen af et HJEM

Et HJEM derimod, det er et sted. Det er noget vi skaber. Det er os. En atmosfære, der apspejler de mennesker der bor i boligen. Et hjem er der, hvor vi hører hjemme. Der hvor vi føler os hjemme.

Den stemning som vi, vores nærmeste og andre besøgende FØLER.

Det er mennesker, der skaber atmosfæren. Dét som er HJEM.

Man kan føle sig hjemme – uden at have en bolig!

Passion om at skabe

For et par år tilbage deltog jeg, sammen med en kollega, i et program under Teknologisk Institut, der hedder Klar Digital Tale. Vi lavede en kort fortælling om hvad det er vi kan i KFS Boligbyg. Fortællingen begynder med – “Vi skaber hjem, mennesker drømmer om”.

I torsdags mødte jeg to nye forretningsfolk, der spurgte mig om, hvad det er vi, i KFS, er specielt gode til. Som et passioneret menneske, får jeg følelsen af, at blive ivrig. Ivrig for at fortælle om alt det vi er gode til. Der hvor vi gør en forskel. Det vi gør helt specielt.

For første gang svarede jeg kort. “Vi sørger for, at kunden bliver trukket gennem den rådgivningsproces der gør, at kunden får lige præcis det hjem som kunden drømmer om”. Det har taget mig mange år, at skære det helt ind til benet. Dét vi kan. At skabe hjem. At skabe de rammer, som mennesker skal bruge til at skabe deres egen følelse af HJEM.

Fokus og fremtid

Hvilket HJEM vil du skabe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *