Hvor mange minutter bruger du dagligt på dit badeværelse?

I Danmark indretter vi typisk vores badeværelse med et spejl over vasken. Vi er vant til, at vi skal stå og kigge på os selv når vi vasker hænder, børster tænder og så videre. Hvorfor?

Badeværelse: alenetid

De fleste vil mene at et spejl på et badeværelse er et must. Og her er jeg helt enig. Men hvorfor skal det nødvendigvis hænge over vasken? Kunne man måske bruge de minutter – den alenetid – til noget mere interessant? Man kunne placere et vindue i stedet? Så ville man kunne følge med i årstiden, fundere over dagen, over livet – og mærke lidt efter indeni. Gøre dét der “ingenting” som mange af os er så forbandede dårlige til.

Jooooo – men bare ikke hjemme hos mig

Jeg har talt boligindretning med mange familier. Også mange familier som synes at idéen med et vindue over vasken giver god mening. De vælger det bare ikke selv. Jeg er selv faldet i den fælde! 3 badeværelser – alle sammen med spejl over vasken. Det ville være interessant med flere mennesker der tør, at udfordre den gængse måde at leve på. Der bruges mange minutter på badeværelset hver dag! Jeg tror vi kan optimere kvaliteten af den tid.

Tør du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *