Det er halvandet år siden jeg mødte Michael. Vi var sammen på workcamp via Refuga i Barcelona – og sidste aften delte han sin historie med mig. Den gjorde indtryk!

Alle odds imod sig, og så alligevel..

Det lyder lidt kliché, men i det her tilfælde blev min helt klare opfattelse af Michaels historie: alle odds imod sig! Han droppede ud af 8. klasse, smuttede fra reden først i teenagetiden, havde en vanskelig opvækst, blandede sig i hårde miljøer og blev far som 16 årig.

Noget at kæmpe for

Michael fandt en niche, som han mestrer til UG. Han er skarp til håndtering af sociale medier, annoncering og lignende. Virksomheder fik øjnene op for talentet og succesen lurede lige om hjørnet . Michaels ”mindset” og dét, at have noget at kæmpe for, gav Michael perspektiv, håb og en forbandet vilje. Livshistorien gjorde så stort et indtryk på mig, at jeg flere gange har forsøgt, at gengive til familie og venner.

Julemærkehjemmet

Overvægt har Michael altid kæmpet imod. I 2013 samlede Michael 50.000,- ind fra forskellige virksomheder med projektet ”Impossible er overratet”. Han nåede sit mål om at cykle 300 km – Sjælland rundt – og donerede pengene til julemærkehjemmet, som hjælper overvægtige børn. Michael primære drivkraft er, at være et godt forbillede for sin søn. Samtidig har han et brændende ønske om, at hjælpe andre med nogle af de udfordringer, som han selv er knalddygtig til at håndtere.

Julen 2014

Nogle måneder efter Refuga, mødtes Michael og jeg sammen med et par andre iværksættere i Tivoli til en gåtur og en statusopdatering. Det var endnu engang en fornøjelse at lytte til Michaels syn på tilværelsen. En blanding af udfordringer og succes som de fleste af os kender det. Det fedeste var dagen efter vores møde, da Michael lagde billedet af sin nye bil (se topbaren) og denne tekst på facebook

”For 3-4 år siden kørte jeg på scooter til arbejde 🙂 Glædelig jul Michael, den har du sgu fortjent”

Når man kender Michael, ved man, at de ting der har formet ham som det menneske han er, også er de ting der gør, at han formår at skelne mellem godt og dårligt. Han vælger og fravælger bevidst både mennesker og hvilke ting han beskæftiger sig med. Man ”pisser” ikke på Michael! Han er ligeglad med hvad andre tænker – og det er SÅ fedt!

Viljestyrke

Det går godt for Michael. Han har et godt forhold til sin søn, har gode mennesker omkring sig og har en succesfuld karriere. Èn ting kæmper han stadig med; nemlig overvægten. Hans viljestyrke eksisterer i bedste velgående og nu udfordrer han sig selv med et væddemål med en række virksomheder. Hvis han gennemfører en række løb, går den indsamlede pulje til kræftramte børn – gennemfører han ikke, betaler han af egen lomme. Han vil samle 250.000,- og allerede nu er puljen 99.000,-

Michael har givet mig perspektiv – og jeg synes hans historie og det gode hjerte fortjener at blive delt

impossibleisoverrated.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *