Jeg har hidtil set en livsnyder som en der hygger sig i dansk forstand… Sådan med god mad, vin og venner. Når ordet bliver brugt om et menneske, handler det ofte om en person der prioriterer den traditionelle form for dansk hygge.

Flere livsnyderkanaler

Jeg bliver glad i låget af at lave sjove ting alene eller sammen med andre mennesker. At lege. Fx løbeture, mountainbike, små naturoplevelser eller den lange gåtur i et området hvor jeg ikke har været før. Bevidstheden om dét har skabt et nyt billede inde i mit hoved. Et billedet af forskellige kanaler som jeg kan stille ind på, alt efter hvilken livsnyderkanal jeg vil skrue op for. Begrebet er nu blevet et jeg tænker på hver gang jeg prioriterer at bruge tid på aktive ting, der ikke omfatter den traditionelle danske siddende hygge med mad og drikke.

Ja tak, mere af det

Min “livsnyderkanal I” er blevet til den kanal jeg skruer op for når jeg deler en flaske rødvin med en god ven, når jeg tager i byen eller på café. “Livsnyderkanal II” er den jeg skruer op for når jeg fx tager ud og svømme tirsdag tidlig morgen. Når jeg mødes med en kammerat for at cykle mountainbike eller for at løbe en tur i mens vi opdaterer hinanden på hvad der er sket siden sidst. Der hvor man er sammen om noget aktivt og lærer hinanden endnu bedre at kende. Hver gang jeg gør det, bliver jeg glad for at have byttet en portion traditionel dansk hygge ud med en portion livsnyderkanal II. Jeg bliver mere og mere vild med den kanal. Jeg føler den har en kæmpepotentiale som hos mig skal udnyttes endnu mere end tidligere.

Bevidste valg

For mig er det vigtigt at træffe bevidste valg og optimere min livskvalitet mest muligt. I forretningen bruger vi ordet ”boliger til den bevidste familie”. Vi har altså defineret vores kunder som mennesker der træffer bevidste valg. Jeg synes det har stor værdi at vide hvorfor man handler som man gør, og hvorfor man prioriterer som man gør. Det giver mig en følelse af, at jeg får lige præcis det ud af livet som jeg gerne vil. Billeder og ord skaber forståelse hos mig – og billedet af livsnyderkanal II har uden tvivl gjort mig mere bevidst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *