En masse snak skaber ikke altid resultater! Hvorfor er det alligevel vigtigt at italesætte ting?

Hvad giver dig succes som leder? Hvad er nøglen til at lykkes? Hvordan implementerer du? Hvordan gennemfører du løbende konstante forandringer på en god måde og uden at du taber for meget produktivitet. At udrette noget sammen med andre, kræver et fælles billede. Det kræver også, at man fejer misforståelser og andre forstyrrende elementer af banen.

Tryghed

Når emner ikke bliver italesat, er det måske fordi det er ubehageligt at skulle gøre det. Hvem gider beskæftige sig med ubehageligheder, hvis man kan blive fri! Ikke mange… Sagen er bare den, at det giver ro og skaber tryghed at italesætte ting.

Varm kartoffel

Mange mennesker kredser rundt om den varme grød for at undgå en ubehagelig konfrontation. Forståeligt. Sagen er bare den, at menneskene omkring den varme grød typisk alle sammen kender til facetterne af den sag som ikke bliver italesat. Hvorfor så lade være?

Åbenhed

Åbenhed og ærlighed og dét, at italesætte både behagelige og ubehagelige emner, kan ifølge min ledelseserfaring helt klart godt betale sig. Alle kender typisk sagen alligevel – og det giver en bedre forståelse at tale om det. Forståelse får mennesker til at acceptere tingenes tilstand. Ro. Tryghed.

Performance

Tryghed er et nøgleord for at udnytte menneskers fulde potentiale. Tryghed er et nøgleord for at være glad. Tryghed betyder forskelligt for forskellige mennesker. Ordet tryghedsnarkoman har en negativ klang – måske burde vi udfordre den opfattelse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *