Tre små bogstaver som betyder uendelig meget

MOD til at mærke efter inderst inde – følge intuitionen. MOD til at træffe rigtige valg – de valg der er rigtige for dig. MOD til at turde at gøre op med ting – til at drømme stort og stille dig selv spørgsmål om vejen du kører på, er den rigtige for dig.

Svære valg

Jeg har flere gange i mit liv stået i kriser og svære dilemmaer. Både privat og forretningsmæssigt. Fx da jeg flyttede hjemmefra fordi min søster var alvorligt syg, da jeg valgte at blive skilt efter 11 års godt forhold, da jeg gik all in dengang firmaet var mest presset under finanskrisen. Alle gangene har jeg truffet svære beslutninger, som har haft stor indflydelse på mit liv og mennesker omkring mig.

Skriv din egen historie

Du skriver selv din historie. Det forstår jeg, når jeg kigger tilbage og tænker på hvor forbandet stor indflydelse jeg selv har haft på mit liv indtil nu. Hvordan mine beslutninger har formet mit liv. Så bliver jeg lidt stolt. For jeg ved inderst inde, at det er SÅ nemt at lade sig rive med, lade stå til. Tænke, at andre må gøre noget eller “nu må vi se”. På den konto har jeg ikke spildt tiden.

Ro

At jeg i flere vanskelige situationer har haft MOD til at træffe svære beslutninger med tunge usikre konsekvenser, har givet mig en tro på, at jeg i fremtiden er i stand til at træffe den slags beslutninger, når der er noget i mit liv der er på afveje – noget jeg skal rette ind. Det giver en ro. Og til tider en følelse af lykke.

Intuitionsbeslutninger

En god kammerat gjorde mig en dag bevidst om mit MOD. Han sagde til mig, at det var mit MOD der gjorde mig til entreprenør og en dygtig leder. Han påpegede min evne til at slappe af i kaotiske situationer og til at tænke ”hvad er det værste der kan ske”. Det fik mig til at reflektere over den side af mig selv.

Erfaringer 

Valg kan være rigtige og forkerte – og jeg har flere gange truffet forkerte valg. Jeg har også truffet rigtige valg på kluntede måder. Fælles for dem er, at de har lært mig meget og givet mig god brugbar erfaring.

Fremtiden

Det bliver ufattelig spændende hvad livet fremover byder på af udvikling, udfordring og lærdomme.

De tre små bogstaver husker jeg hvert fald. MOD!

2 Replies to “Lykke handler om MOD”

  1. Dejligt indlæg og jeg kunne ikke være mere enig. Læste engang et meget sigende citat som lød noget lignede: “Life shrinks or expands in proportion to your courage” 😉
    Kh Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Regn den ud :) *