Positiv, passioneret og engageret som menneske

Jeg er 34 år og bor i Gug ved Aalborg. Og lidt i København. Og så rejser jeg gerne til steder, hvor jeg kan kombinere oplevelser og arbejde. Jeg brænder for udvikling, for at gøre ting optimalt og for at leve optimalt.

Mål med tilværelsen?

“et oplevelsesrigt liv”

Drivkraft

Glade og nuancerede mennesker giver mig energi! Jeg holder af udfordringer og spontanitet. Jeg er elsker at suge viden til mig, – både viden om håndgribelige ting såvel som indsigt i andre mennesker, relationer og livsfilosofiske områder.

Åben og ærlig

Jeg føler en grundlæggende kærlighed til mennesker omkring mig – og ser det som en pivilegie når jeg får mulighed for, at gøre en forskel for andre.

Profession

Siden 2003, har jeg dygtiggjort mig i byggebranchen. Som indehaver står jeg nu i spidsen for familieforetagendet KFS Boligbyg A/S. Vi designer og bygger individuelle drømmeboliger i nord- og midtjylland. Min far startede firmaet i 1983 i mit barndomshjem i Støvring, syd for Aalborg.

Find KFS Boligbyg

Erfaring

Som selvstændig erhvervsdrivende og som konsekvens af, at have arbejdet med mange forskellige områder i samme branche siden jeg var 19 år, besidder jeg både bred og dybdegående viden om villabyggeri.

Livet er tilfældigt

På vej mod journaliststudiet, udviklede et midlertidigt studiejob i byggefirmaet sig til mere..

Levemåde

Jeg lever efter “TPL”. Det betyder “tro på lortet” (også brugt af Chris MacDonald). Sagt med andre ord; ting bliver som man siger de bliver. Tankernes kraft.. Du har et valg!

Selvledelse

Jeg går op i selvledelse. Jeg er drevet af, at øge min selvindsigt og udforske nye uvante områder. At forbedre mig! Jeg laver halvårlige mål for mig selv, har forskellige fokusområder i forskellige perioder, laver livsstrategier og gør status. Hver ting til sin tid!

Formål

Jeg bearbejder tanker og oplevelser når jeg skriver. For mig giver det stor værdi, at ‘forstå’ og få ‘tingene på hylder’. Jeg kalder det AFA, hvilket betyder *analyser” – ‘forstå’ – ‘accepter’. Jeg har skrevet siden 2010 og mit primære formål er refleksion og deraf personlig udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Regn den ud :) *