FOREDRAG

Inspirator

Kan jeg bidrage til din temadag, dit netværksarrangement eller et virksomhedsevent? Mine foredragsemner kredser om ledelse, livsdesign, indretning og generationsskifte. Er du interesseret i en booking, så send mig en besked og lad os tale om dine behov.

AUTENTICITET – KÆRLIGHED – BEGRÆNSNINGER

Ledelse

Hvordan kan du levere en ledelsesstil der er autentisk? Har du tænkt over, at ledelse (også) handler om, at føle en grundlæggende kærlighed til mennesker omkring dig? Hvorfor er det vigtigt, at kende egne begrænsninger – og ikke mindst have mod il at italesætte dem. Hvorfor er det en god idé at være åben og kommunikere virksomhedens reelle tilstand? Hvorfor er tryghed en af nøglerne for optimal potentialeudnyttelse – og hvorfor er det både omhu og omsorg, at afskedige et menneske? Få også eksempler på hvordan du konkret kan arbejde med dit team. Send en forespørgsel.

Indlæg relateret til ledelse
Selvledelse

Selvledelse

Jeg ved, at jeg var dårlig til, at prioritere. At sige nej. At sætte grænser. At vælge fra. Årsagen er måske, at jeg altid har haft lyst til

Læs indlæg

FORANDRINGR – SUNDHED – SELVLEDELSE

Livsdesign

 

Er du i livet som du ønsker? Ser du alternativet til det liv du lever i dag? Er du tilfreds i din hverdag? Måske kan du optimere din planlægning, eller droppe den? Livet leves én gang – og der er kun én ansvarlig; dig! Tager du ansvar for at lede dig selv? Føler du, at du reelt har frit valg? Ved du hvordan du kan gennemføre og fastholde forandringer? Hvordan kan du leve den sundhed, som du drømmer om. Både fysisk og mentalt? Bliv inspireret og få et konkret værktøj til at skabe den hverdag du drømmer om. Hverdagen er trods alt den vigtigste dag af alle. Send en forespørgsel.

Indlæg relateret til ledelse

PERSONLIGHED – FUNKTIONER – LIVSKVALITET

Indretning

Den stemning vi opholder os i, har stor indflydelse på vores livskvalitet. Hvor er dit fokus, når du tænker på indretning? Forsvinder du ind i boligbladenes drømme om friske blomster og perfekt udseende, eller tænker du på hvordan du og din familie kan optimere brugen af jeres hjem? Der er en tendens til, at vi mennesker fokusere mere på udseende, end funktioner, sundhed, aktiviteter og personlige ejendele. Bidrager dine ting til dit liv eller er de uvigtige? Måske burde du skille dig af med det der forstyrrer din hverdag! Lær hvordan du og din familie kan skabe omgivelser og den stemning der bidrager positivt til jeres livskvalitet. Send en forespørgsel.

Indlæg relateret til indretning

FØLELSER – FAMILIE – FRIHED

Genertionsskifte

Højt at flyve, dybt at falde. Sådan er det med kærlighed, og sådan er det med familievirksomheder, hvor følelser og nære relationer er på spil. De fleste der vælger, at arbejde i en familievirksomhed ved, at det på den ene side er sjovt og fantastisk, og på den anden side tungt og krævende. Sådan er det med vigtige ting! I et generationsskifte er perspektivet hos den unge og den ældre vidt forskellige, og det kræver rummelighed, kærlighed og sunde værdier, at komme godt igennem processen. Hør min beretning om det altoverskyggende mål, relationen til min far og frihedsfølelse trods ansvar. Få samtidig indblik i op- og nedture, da finanskrise og turnaround skulle håndteres samtidig med et generationsskifte. Send en forespørgsel.

Indlæg relateret til generationsskifte

1:1 SAMTALE

Personligt møde

Mangler du mod til at udleve dine drømme eller blot et objektivt syn på dine tanker og beslutninger? Måske kan du ikke nå det du gerne vil, og er frustreret over en virkelighed, der ikke stemmer med dine forventninger. Jeg deler ud af mine oplevelser, erfaringer og giver gode råd videre. Gennem mit liv har jeg været enormt privilegeret og mødt flere personer, som har bidraget positivt til min udvikling. Det vil jeg gerne give videre.

En samtale vil i høj grad handle om ’at drømme’ og om at udvikle evnen til at gennemføre og fastholde forandring. Vi kommer også ind på selvledelse, den personlige energibalance og hvorfor intet er stationært. Forudsætninger er blandt andre, at du er klar til at slå op med bekymringer og at du vil huske at tænke ’pyt’.

Jeg er ikke certificeret og undervist af livets skole.

Koncept: No Cure, No Pay.